میزان کاهش شنوایی به ترتیب از کم تا زیاد
١)افزایش خفیف تا ملایم آستانه های شنوایی، توانایی شنیدن اصوات معمول در مکالمات روزمره، مشکل در شنیدن اصوات آرام به ویژه در محیط های شلوغ،از جمله علایم مربوط به کاهش شنوایی ملایم است و فرد نیاز به ارزیابی های دوره ای شنوایی و استفاده از وسایل کمک شنیداری در صورت نیاز دارد.
٢)توانایی شنیدن اصوات بلند و بسیار بلند، مشکل در مکالمات روزمره و دریافت صداهای آرام و متوسط از جمله علایم مبتلایان به کاهش شنوایی متوسط است و فرد نیاز به استفاده از سمعک تحت نظر شنوایی شناس را دارد.
٣)در صورتیکه افراد تنها اصوات بسیار بلند را می شنوند، در شنیدن سایر اصوات مشکل داشته و قادر به انجام مکالمات روزمره بدون استفاده از لب خوانی و … نمی باشند احتمالاً مبتلا به کاهش شنوایی شدید بوده و نیاز به استفاده از سمعک های با قدرت بالا و وسایل کمک شنوایی بهبود دهنده ارتباط و استفاده راحت تر از تلویزیون و تلفن همراه و … دارد.
۴)در موارد ابتلا به کاهش شنوایی عمیق، افراد تنها ارتعاشات و اصوات بسیار بلند و عموماً بم را دریافت می کنند. نقص جدی در گوش داخلی و عصب گوش وجود دارد.اختلال جدی در شنیدن اصوات محیطی و مکالمات روزمره داشته و نیاز قطعی به استفاده از سمعک های بسیار قوی پشت گوشی دارند.
شما میتوانید سوالات خود را از ما بپرسید .
تماس با ما :
📞021-55969186
📱0910-1526700
📍میدان شهرری، ابتدای خیابان 24 متری،پاساژ نگین، طبقه دوم، کلینیک سمعک پویا
